sâmbătă, 16 octombrie 2010

Viata Personala (6 Octombrie 1987)

AFECTIVITATE

Esti o persoana blanda si altruista, ai simtul masurii si echilibrului. Poti da dovada de un comportament rafinat. Sentimentele tale sunt intense dar uneori trecatoare, cateodata esti capricios. Vointa este mai degraba slaba. Exista o tendinta spre excesele senzuale. Relatiile sentimentale iti vor influenta intotdeauna viata (in bine sau in rau). Nu ai nevoie sa depui eforturi pentru a obtine succesul deoarece sansa joaca un rol principal care asigura reusita chiar si in cazul delor mai riscante initative din punct de vedere relational. Daca exista neintelegeri in relatiile tale iti este imposibil sa ramai stabil emotional. Faptul ca esti indecis este una din problemele tale majore in acest sens. Uneori te expui riscului de a pierde relatia pe care o ai datorita faptului ca nu stii sa apreciezi ceea ce ai. In antichitate se spunea ca "pierzi ceea ce ai castigat prima data" datorita faptului ca "iti doresti ceea ce are altul". Ai o nevoie continua de motivatie pentru a ramane activ in relatii. Simti nevoia sa fi placut si acceptat chiar daca actiunile tale in acest sens pot fi uneori daunatoare. Trebuie sa te concentrezi mai mult asupra a ceea ce este langa tine si a alegerilor pe care deja le-ai facut.

Iti exprimi sentimentele cu foarte multa intensitate iar felul in care privesti relatiile sentimentale va trece prin niste transformari profunde de-a lungul vietii tale. Exista o tendinta de manipulare sau de a fi manipulat in relatiile sentimentale, o posibila dependenta fata de anumite placeri si acestea iti vor putea aduce neplaceri pana nu inveti sa te detasezi.

Ai uneori un complex vis-a-vie de persoana iubita, o idealizezi si iti ascunzi adevaratele trairi. Daca reusesti sa depasesti aceasta bariera poti atinge o apropiere aproape ireala, dar daca vei acumula frustrarile vei ajunge sa gresesti si sa ai secrete care iti pot submina relatia si iti pot aduce nefericirea. Pe de alta parte daca faci alegerea gresita exista o anumita inertie in a sta intr-o relatie care te face nefericit. Trebuie sa inveti sa nu fi dusmanul propriilor tale sentimente, sa ti le accepti si sa le exprimi.

Esti o persoana destul de matura si responsabila in chestiunile sentimentale. In cazul in care vei incerca sa te comporti iresponsabil in aceasta zona vei avea parte de dezamagiri si obstacole. Relatiile trebuie construite cu grija si rabdare pe o fundatie solida. Exista posibilitatea de a fi atras de persoana mai in varsta sau stabile din punct de vedere emotional. Poti avea anumite inhibitii. Tii la reputatia ta si daca alegi sa ai o relatie neconventionala vei incerca sa ascunzi acest lucru si nu te vei simti impacat. Trebuie sa inveti sa iti exprimi afectiunea deoarece poti parea rece.

Te indragostesti destul de brusc si iti trece la fel de repede. In general esti atras de persoane deosebite si iesite din comun, excentrice, cu o mare nevoie de libertate si originalitate. Iti plac relatiile libere, nu esti adeptul angajamentelor si responsabilitatilor in acest domeniu. De multe ori cand o relatie devine prea serioasa sau elementul de noutate a disparut ai tendinta de a renunta la ea. Iti place sa te angrenezi in diverse activitati comune cu iubitul/iubita ta, sa iesiti cu prietenii impreuna, in cluburi etc; apreciezi surprizele. Ai totusi tendinta de a afisa o oarecare detasare si raceala in felul in care iti exprimi sentimentele. Trebuie sa inveti sa devii mai personal.


CASATORIE

Privesti casnicia ca pe o responsabilitate si o forma de a-ti schimba statutul social. Exista posibilitatea sa te casatoresti putin mai tarziu sau cu o persoana mai in varsta. Esti destul de precaut si rezervat in alegerea partenerului de casatorie si acesta are o importanta majora in directia ta in viata sau in cariera.

Ai tendinta de a te casatori din dragoste chiar daca acest lucru ar putea sa iti provoace probleme. Cauti in partenerul tau o persoana deschisa, originala, vesela si spontana care iti poate stimula creativitatea si iti trezeste emotii. Ai grija ca aceasta deschidere pe care o afisezi sa nu iti creeze probleme ulterior in casnicie.


SEXUALITATE

Actul sexual trebuie sa fie pentru tine ceva nou, original si surprinzator. Atractia fizica fata de o persoana apare brusc. S-ar putea spune ca esti avangardist in aceasta privinta si anticipezi tendintele generale. Esti foarte liber din punct de vedere sexual, nu iti plac limitarile dar stii sa respecti granitele personale ale partenerului.

Exista posibilitatea de a confunda atractia fizica cu iubirea uneori. Iti place sa domini in relatiile tale fizice si sa te joci. Esti orgolios din punct de vedere sexual si vrei sa beneficiezi de toata atentia dar esti capabil si de acte de generozitate fata de partener.

In ceea ce priveste intitativele tale emotionale si senzoriale esti o persoana perfectionista, observi cele mai fine detalii si poti sa devii in anumite situatii extrem de critic. Atunci cand incepi o relatie nu te avanti, in prima faza iti studiezi partenerul si poti parea chiar putin timid iar dupa aceea incerci sa ii oferi tot ceea ce consideri ca este necesar pentru a crea un cadru ideal. Pe parcurs insa, incepi sa observi toate lucrurile care te deranjeaza si exista riscul sa pierzi imaginea de ansamblu. Trebuie sa accepti faptul ca nimeni nu e perfect. Se poate spune despre intiativele tale ca sunt opere de maiestrie.


ALTE INFLUENTE

Emotiile tale sunt simple directe si clare. Faci parte dintre persoanele cu o inima pura si tanara. Dificultatile vietii nu iti distrug increderea in fumusete si iubire si cum acesta este tipul de incredere care se autojustifica vei gasi mai multa fericire in viata decat altii. Te ranesti cu usurinta dar nu esti irascibil in legatura cu acest lucru, nu porti pica si nici macar nu ii condamni pe cei care te ranesc. Nu iti plac certurile si neintelegerile. Cauti in partenerii tai stimulare intelectuala si o companie placuta, doar senzualitatea nu este suficienta. Ai capacitatea de a intelege sentimentele celorlalti. Casatoria este extrem de importanta pentru tine si te indrepti spre persoane care iti sunt egale si iti pot echilibra personalitatea. Iti place compania altora si cauti relatii in care se formeaza o legatura armonioasa si personala. Ai dorinta de a fi placut si cateodata poti sa fi chiar manipulator deoarece stii sa te adaptezi in acest sens. Atragi cu usurinta relatiile spre tine atunci cand ai nevoie de ele. Cateodata prea usor si uiti sa apreciezi ceea ce ai. In orice caz sa nu uiti ca orice relatie trebuie intretinuta.

Exista posibilitatea de a intentiona sa ai relatii cu persoane care sunt total diferite de tine. Natura ta emotionala este expansiva si poti sa te indragostesti "orbeste" sau sa alergi dupa himere. Partenerul tau poate fi extravagant. In momentul in care esti respins sau iti dai seama de adevarata situatie ai o mare tendinta de a dramatiza si de a exagera lucrurile. Un alt caz este acela in care te implici intr-o relatie si nu esti niciodata satisfacut sau multumit, poti sa fi un adevarat dictator emotional. In general este un dezechilibru intre a da si a primi in relatiile tale emotionale. Poti sa fi motivat in sentimentele tale de statutul social sau de proprietate.

Exista o ordine si o stabilitate in sentimentele tale. Abordezi relatiile cu conventionalitate, seriozitate si maturitate. Ai predispozitia de a te indragosti de persoane mature si stabile. Ai un simt practic si esti tentat sa iti treci sentimentele prin prisma ratiunii. Ai simtul datoriei si responsabilitatii fata de cei pe care ii iubesti. Iti este usor sa te controlezi si sa iti impui diverse lucruri legate de relatiile tale emotionale.

Natura ta emotionala alterneaza intre raspunsuri explozive si reprimari, aparent conventionala dar in realitate dezordonata si foarte independenta. Esti un idealist cand vine vorba de iubire, plin de teorii despre sex si relatii care uneori iti complica situatiile pe care ceilalti le considera simple. Cateodata esti spontan si greu de anticipat in actiunile tale emotionale. Aceste ideologii pot sa te faca sa pari excentric. Ai o forma de iubire universala, asupra tuturor oamenilor, iubirea si prietenia sunt de obicei asociate in relatiile tale. esti deschis la aproape orice tip de relatie, esti flexibil si receptiv la schimbari. Vei avea parte de multe situatii neasteptate pe plan sentimental care te vor ajuta sa iti extinzi orizontul.

Cauti in permanent sa fi placut si iti doresti aprobarea celorlalti. Iti lipseste increderea in capacitatea ta de a mentine o relatie sau de a placea. Exista o predispozitie spre delasare si excese senzoriale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu