sâmbătă, 25 decembrie 2010

Cum iti enervezi iubitul / sotul

Berbec: Nu-i place faptul ca ii controlezi prin lucruri, ii mai verifici telefonul din cand in cand, chiar daca tu ai impresia ca el nu a observat (fii fara grija, stie deja), il suni de cateva ori pe zi doar ca sa vezi pe unde este, cu cine este si ce face.

Taur: Il contrazici indiferent cat de mic sau mare este subiectul dintre voi, nu cedezi chiar daca nu ai dreptate, mereu tii mortis sa ai tu ultimul cuvant. Ai uneori tendinta (fara a realiza asta) de a-l face sa se simta prost fata de persoanele cu care sunteti in acel moment.

Gemeni: Ti-ai facut o obisnuinta in a-i face ordine printre lucruri, fie ca el doreste sau nu. Nu suporti faptul ca el este dezordonat si doresti sa-l ajuti prin aceasta curatenie si ordine. In camera totul va arata foarte curat si stralucitor numai ca el este scos din minti ca nu mai gaseste nimic din lucrurile sale acolo unde stia el ca si le-a pus.

Rac: Il certi incontinuu, modul in care se imbraca, ca mananca prea repede, ca mananca prea incet, daca va duceti la un restaurant sigur reuseste sa-si pateze camasa. Pa el il scoate din minti atunci cand ii spui sa taca, cand treci repede peste ce are el de spus si schimbi subiectul.

Leu: Uneori din cauza ca esti mult prea obosita, poate chiar si suparata din cauza unor anumite probleme,sau pur si simplu in anumite zile nu ai chef sa te aranjezi. Lucru nu prea agreat de partener caruia ii place mereu sa aiba grija de modul in care arata si se prezinta.

Fecioara: Esti persoana sociabila, carismatica ce atrage atentia tuturor, acestea sunt si o parte din motivele pentru care te apreciaza cel mai mult iubitul tau. Insa faptul ca "flirtezi" cuminte cu personaje masculine din interiorul sau din afara anturajului vostru il face sa se urce pe pereti.

Balanta: Usor cu temperamentul, te enervezi repede si iti trece la fel de repede. Cand nu-ti mai poti stapani nervii ii versi pe el si spui lucruri care il jignesc si il fac sa se simta foarte prost. Starile de la nervi la calm si de la calm la nervi doar in cateva ore il supara si il face sa-ti raspunda la fel cum ii vorbesti.

Scorpion: Nu mai incerca sa il minti chiar daca sunt minciunele foarte mici si nevinovate. El are talentul de a te descoase sau de a afla mai repede decat ai crede lucrurile pe care ai "omis" sa le spui. Pentru el asta se traduce ca o lipsa de incredere in relatia voastra.

Sagetator: Esti geloasa cand nu ai motive suficiente sau puternice, incearca sa iti controlezi acest sentiment care nu va face decat sa va dauneze. Mai ales in cazul in care partenerul nu este gelos si nu intelege motivele pentru care tu ai fi.

Capricorn: Desi te iubeste foarte mult, il deranjeaza enorm atunci cand renunti repede la visele tale, cand nu insisti atunci cand vrei sa-ti indeplinesti o dorinta. Vrea ca tu sa fii mai ambitioasa si sa ai incredere in tine.

Varsator: Ai momente cand esti o feminista convinsa si nici nu vrei sa auzi de simpla posibilitate de a ajunge la "cratita", daca cumva indrazneste sa inceapa o tema de discutie pe baza acestui subiect e vai si amar de urechile lui. Insa chiar daca nu iti arata sa stii ca il deranjeaza faptul ca nu consideri ca este important ca o femeie sa aiba grija de "casa ei".

Pesti: Esti foarte isteata, inveti repede si stii sa te impui atunci cand situatia o cere, deoarece esti increzatoare in propriile puteri, il critici foarte des pe el deoarece consideri ca in cele mai multe situatii el nu ajunge la nivelul tau. Sa nu faci greseala sa crezi ca el nu este constient de acest lucru deoarece chiar daca nu iti arata il macina diferentele dintre voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu