sâmbătă, 25 decembrie 2010

Horoscop erotic pentru femei si barbati

Despre femeiflowers flowers flowers


Sexul, cel mai intens act care poate avea loc intre doi oameni, ne poate face sa cunoastem calea spre extaz sau poate fi extrem de frustrant atunci cand lipseste sau cand partenerul nu indeplineste anumite criterii. Horoscopul erotic va va ajuta sa va descoperiti latura intima, reusind sa va prezinte adevarata voastra identitate.

1.Berbec
Zone erogene: buzele, lobul urechii, pleopele
horoscop eroticFemeia Berbec este cea interesanta tovarasa de pat dintre toate zodiile. Este patimasa, senzuala, neinfricata si impulsiva. Pentru ea, actul sexual este foarte important, iar cel care ii ajunge in pat, trebuie sa o surprinda mereu si sa vina cu ceva nou. Altfel se plictiseste si isi va cauta pe cineva capabil sa o satisfaca sexual. Ii place sa faca sex oriunde, iar ideea de a fi prinsa o excita la maxim. Prin aptitudinile sale sexuale, reuseste sa domine orice barbat cu care ajunge intre asternuturi. Nu ii plac mangaierile tandre, ci prefera atingerile hotarate si ferme. Nu este usor de rezistat langa femeia Berbec deoarece ei ii place sa isi traiasca viata din plin, iar un barbat plictisitor sau timid nu poate sta mult in preajma ei. Pentru ea, sexul este una dintre cele mai mari bucurii ale vietii si adora sa isi surprinda iubitul cu surpize erotice.


2.Taur
Zone erogene: gatul, zona din spatele urechilor

horoscop eroticFemeia Taur este foarte senzuala, o romantica incurabila, careia ii plac mangaierile tandre si soaptele dulci. Daca ajunge in pat cu cineva de care nu este indragostita, prestatia sa este dezamagitoare.

Insa, in compania potrivita, actul sexual se poate transforma intr- o adevarata arta, deoarece taurii se daruiesc in totalitate celor care reusesc sa le cucereasca intai mintea si apoi trupul.

Cand se indragosteste, devine o amanta patimasa, senzuala si posesiva, capabila sa isi innebuneasca iubitul cu surprize si experiente erotice greu de imaginat.

Este foarte pretentiosa in alegerea barbatilor, iar cand isi gaseste alesul, nu il va insela niciodata. Sexualitatea nativelor din Taur se reflecta in tot ceea ce fac: cum se imbraca, cum merg, cum vorbesc sau dupa cum saruta.
O mare parte dintre femeile din Taur le place sa fie stranse de sani si sexul bipolar (69). sic



Inapoi sus
ingerash
Postat: 2 iunie 2008 08:31

Nivel: RUBIN

Intrat: 17.01.2008
Postari: 20,364
Locatia: u.k.
3.Gemeni
Zone erogene: mainile, incheieteura mainilor, umerii

Nativii din Gemeni sunt considerati intelectualii zodiacului, ramanand fiinte greu de inteles. Rar se implica sentimental si folosesc sexul ca pe o arma. Misterioase si atragatoare, nativele din Gemeni reprezinta o atractie pentru sexul puternic.

Sunt lipsite de inhibitii si se daruiesc fara retineri, mai mult din curiozitate. Mereu in cautarea satisfactiei totale, ele practica actul sexual mai mult decat celelalte femei din zodiac.

Atunci cand se indragostesc, daruiesc totul si sunt capabile de sacrificii supreme. Datorita pasiunii arzatoare si a apetitutului sexual ridicat, inceputul unei relatii alaturi de femeia Gemeni poate fi exploziv.
O incita discutiile fara perdea, pe care le considera mai potrivite decat preludiul clasic. Face dragoste oriunde, bancheta din spate a masinii fiind un loc ideal, dar pentru a fi pe deplin satisfacuta, nu trebuie grabita. Doar asa, ii va darui partenerului toata pasiunea sa si il va face sa traiasca clipe de neuitat in bratele ei.


4.Rac
Zone erogene: sanii, abdomenul

Nativele din Rac sunt persoane timide, dar cu barbatii sunt reci si inaccesibile deoarece le place sa domine si sa lase impresia ca sunt independente. Emotiva si sensibila, ea nu este facuta pentru flirturi si aventuri. Se daruieste total, daca se afla intr-o relatie serioasa, deoarece pentru nativele din Rac, dragostea este cea mai importanta.

Penthoroscop eroticru ca ii place sa creada ca totul se intampla din dragoste, ea nu se va darui oriunde, ci doar in locuri in care se simte bine: acasa la ea sau la iubit, daca nu se simte ca o straina. Desi par timide, au simtul sexualitatii foarte dezvoltat si reusesc sa treaca peste orice obstacole daca se simt inconjurate de iubire.

Destul de pasive, rar iau initiativa, dar odata scapate de complexele timiditatii, fantezia sale sexuale nu cunosc limite si raspund pozitiv la toate dorintele partenerului. Le plac toate perversitatile: sexul oral, sexul in grup, si se masturbeaza fara retineri de fata cu partenerul. Au o imaginatie bogata si pun usor in aplicare ideile care le trec prin cap in timpul zilei. Asadar, femeia Rac este o partenenera excelenta pentru cei care reusesc sa o faca sa scape de inhibitii si complexe.


5.Leu
Zone erogene: spatele, coloana vertebrala

horoscop eroticFemeia Leu este puternica, independenta, ii place sa fie admirata si in centrul atentiei. In dragoste, ii place sa domine si seduce doar de dragul jocului.

Este foarte sigura pe sine si i se pare de neacceptat ca un barbat sa nu o asculte. Fire independenta, ii place sa se joace cu barbatii, dar nu poate rezista langa unul posesiv, chiar daca acesta are posibilitatea de a-i oferi tot ce isi doreste. Nu ii plac avenuturile de o noapte deoarece nu exista comunicare intre parteneri, extrem de importanta pentru leoaice.

In adancul sufletului, isi doreste sa fie subjugata, dominata, deoarece barbatul care va reusi sa preia controlul asupra sa, ii va oferi un sentiment de siguranta. Leul este inzestrat cu dorinte sexuale puternice, iar barbatul care ii va trezi interesul va avea parte de experiente de neuitat. Alaturi de el, va incerca orice experienta sexuala, inclusiv sexul in grup.

Are spirit de initiativa si isi foloseste imaginatia pentru a-si surprinde iubitul. Ii place sa stea deasupra pentru ca iubitul sa ii admire frumusetea trupului si sa ii laude performantele sexuale.
Inapoi sus
ingerash
Postat: 2 iunie 2008 08:38

Nivel: RUBIN

Intrat: 17.01.2008
Postari: 20,364
Locatia: u.k.
6.Fecioara
Zone erogene: buric, solduri

Pudica si timida, nathoroscop eroticiva din Fecioara nu este adepta sexului si considera ca se acorda prea multa importanta acestui subiect, ea punand accent pe suflet si pe trairile interioare. Poate trai mult si bine fara sex, iar cel care o va baga in patul sau trebuie sa fie atent, tandru si curat, deoarece igiena este sfanta pentru fecioara. Nu ii plac barbatii salbatici, ci se simte atrasa de cei stilati, sarmanti si cu bun gust. Este foarte fidela si se va casatori doar daca este convinsa ca vor ramane impreuna pentru tot restul vietii. Se transforma, totusi, intr-o adevarata gheisa doar dupa ce a verificat ca nu e nimeni acasa, ca patul nu scartaie, ca a facut dus si ca desuurile ii vin perfect. Nu are initiativa, iar barbatul este cel care trebuie sa faca mai mereu primul pas.
Odata ajunsi in pat, acesta poate avea parte de o surpriza foarte placuta unde se dezlantuie si ii place sa detina controlul. Daca se afla intr-o relatie stabila, ajunge sa descopere ce ii face placere partenerului si sa descopere si pe sine. Va accepta si pozitii ma indraznete daca i se va explica dinainte ce are de facut.


7.Balanta
Zone erogene: fesele, talia

horoscop eroticFemeia din Balanta este extrem de feminina, ii place sa fie admirata si va purta, de multe ori, haine transparente care ii scot in evidenta trupul.

Este foarte sigura pe ea, iar datorita sex-appealului, devine irezistibila pentru suflarea masculina.

Adora sa vada ce se intampla in timpul actului sexual si va avea mereu in preajma sa oglinzi atarnate pe pereti sau pe tavan.
Nu ii plac miscarile dure, violente, iar daca le va incerca, o va face doar din curiozitate.

Este experta in arta seductiei si nu trece la fapte pana nu pune la punct toate detaliile. Nu face sex doar de dragul sexului, iar daca va trai o aventura de o noapte, respectivul trebuie sa aiba acel “ceva”, sa fie spectaculos. Pretentioasa si mofturoasa, se va marita doar cu cel care ii va asigura o viata confortabila.


8.Scorpion
Zone erogene: coapse, organe genitale

Nativele din Scorpion sunt cele mai erotice femei ale zodiacului. Hotarate, sigure pe ele, au un imens apetit sexual, care tinde spre exces. Este fascinata de sex, iar cel care ii ajunge in pat, trebuie sa fie pregatit pentru o noapte grea si lunga.

Desi placerea ei are prioritate, nu isi neglijeaza partenerul, caruia ii ofera tot la fel de mult pe cat pretinde. Fascinanta, patimasa, sexul este ceva serios pentru ea, fiind capabila sa se daruie fara retineri sau sa se rupa total, deoarece este o persoana extremista pentru care nu exista cale de mijloc.
Este posesiva si ii va fi mereu fidela partenerului de viata.


9. Sagetator
Zone erogene: coapse, solduri

horoscop eroticNativa din Sagetator este o femeie plina de viata, inteligenta, careia ii place riscul. Adora sa faca dragoste in aerul liber, iar daca partenerul termina inaintea ei, gaseste o metoda de a se satisface. Considerata o fire superficiala, are tendinta de a-si insela partenerii, dar reuseste sa fie discreta si sa nu dea de banuit. Ii este fidela acelui barbat care va reusi sa ii satisfaca toate pornirile sexuale.

Poate avea si relatii cu femei, unde ea va prelua rolul barbatului. Ii place sa isi provoace partenerul, dar se plicitseste repede si va fi mereu in cautare de experiente noi.

Desi are tendinta de a umbla din floare in floare, atunci cand se indragosteste, este fidela si poate ajunge sa depinda de partener. Nu ii plac pervesiunile sexuale sau vibratoarele .




Inapoi sus
ingerash
Postat: 2 iunie 2008 08:39

Nivel: RUBIN

Intrat: 17.01.2008
Postari: 20,364
Locatia: u.k.
10.Capricorn
Zone erogene: spatele genunchilor, picioarele

eroticFemeia Capricorn este senzuala si sentimentala, dar pentru ca iubirea sa poata inflori, ea are nevoie de o baza stabila. Pentru ea, este absolut necesar sa fie indragostita de partener si isi doreste sa aiba parte de cat mai multa dragoste.

In pat, inca din adolescenta, nu are nevoie de lectii, deoarece stie din instinct ce are de facut. Desi ii place sa vorbeasca “fara perdea” despre sex, intre asternuturi nu mai este la fel de curajoasa, fiind adepta pozitiilor clasice.

Sunt maestre, insa, in tehnicile dragostei, reusind sa faca in asa fel incat placerea sa dureze. Rar isi pierd capul din cauza partenerilor, iar spre maturitate isi cauta parteneri mai tineri pe care sa ii poate domina prin experienta sexuala adunata de-a lungul timpului.


11.Varsator
Zone erogene: gambele, gleznele

Sensibila si senzuala, pentru femeia din Varsator, actul sexual se desfasoara in liniste, fara prea multe artificii. Ii place sa duca o viata calma, ceea ce se reflecta si la stilul in care face dragoste. Actul sexual se va desfasura doar in camera, noaptea si cu lumina stinsa. Desi nu este lipsita de imaginatie, nu are initiativa, preferand ca barbatul sa faca primul pas. Pentru ea, viata sexuala nu este foarte importanta, sentimentele fiind pe primul loc. Se multumeste cu gandul ca i-a oferit iubitului ceea ce isi dorea, fara sa se gandeasca o clipa ca el si-ar dori mai mult. Din aceste motive, pentru a avea un camin linistit, este dispusa sa faca multe compromisuri.Rareori ia initiativa si reuseste sa isi surpinda in mod placut partenerul. Acest lucru se va intampla doar dupa o relatie de lunga durata, cu conditia ca sentimentele pentru partener sa fie sincere si intense.


12.Pesti
Zone erogene: picioarele in intregime

eroticNativele din pesti sunt inimoase, gingase si lipsite de orice inhibitie sexuala. Le plac jocurile erotice, uneori regasindu-se in relatii de genul stapan-sclav. Ii place iubirea, dar mai mult ca ideal si prefera barbatii complexati.

Fire atragatoare, va fi mereu inconjurata de barbati, dar acestia nu vor poposi prea mult in preajma sa deoarece le cere dovezi repetate de iubire si de fidelitate. Ii place sa traiasca inconjurata de lux si sa i se faca multe cadouri.

Dintre toatea zodiile, are cea mai bogata imaginatie si isi indeamna partenerii sa treaca peste orice limita. Firi romantice, nu concep sa faca sex fara sa iubeasca. Le place la nebunie sa faca sex in apa sau langa apa. Sunt tandre, le place sa fie mangaiate si adora ca partenerii sa le ofere sentimentul de siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu