miercuri, 29 iunie 2011

Cum sunt femeile la pat în funcţie de zodie

Femeia Berbec

Ţie îţi place să ştii mereu în ce ape te scalzi! Vrea o aventură? Nicio problemă, dar să îţi spună dinainte şi să nu te ducă cu zăhărelul. Odată ce i-ai aflat intenţiile tinzi să preiei controlul, lucru care generează şi lucruri bune, dar şi rele.

Îţi place să iei iniţiativa în locuri publice, nu cu gesturi ostentative, ci atât cât să îţi fiarbă sângele în vene. Bărbaţii te percep, cel puţin la început, ca fiind spontană şi lipsită de inhibiţii. Asta până când partenerul tău face ceva care să nu îţi placă. În pat pui plăcerea ta pe primul plan şi nu prea găseşti farmecul sexului fără orgasm. Vrei ca atât tu, cât şi celălalt, să fiţi cu adevărat satisfăcuţi la final! În general, tinzi să fii egoistă în pat, dar echilibrezi balanţa pentru că îţi pasă de impresiile pe care le laşi celorlalţi, inclusiv în pat.

Totuşi, dacă iubitul tău încheie partida de sex după ce a ejaculat, dar fără să ai şi tu orgasm înainte, o sa îi atragi atenţia şi va cunoaşte latura la vulcanică! În pat, strângi uşor frustrări, dar renunţi repede la ele, pentru că ştii cum să le îndepărtezi cu firea ta pragmatică.

Ştii deja ce trebuie să faci, nu? Fii mai cooperantă şi tolerantă în pat, dar nu îţi tempera entuziasmul legat de sex pe care îl ai!


Femeia Taur

Nicio femeie nu emană ca tine senzualitate prin toţi porii. Cei din jur se simt atraşi în mod inexplicabil de tine, pentru că ai acel ceva. Libido tău este deosebit de mare, dar nu îţi place sexul ocazional, de aceea, în mare parte din timp eşti implicată în relaţii de cuplu. Nu poţi să te bucuri de sex, fără să te implici şi sentimental. În pat ai nevoie de afecţiune, pentru a te lăsa dusă de val.

Aştepţi din partea iubitului tău fidelitate, înainte de a-i arăta cât de darnică eşti în pat. Tinzi să îl copleşeşti pe celălalt cu atenţie şi afecţiune, fiind şi adepta experimentelor în pat, dar doar cu cel pe care îl iubeşti. Ai fi în stare să îi îndeplineşti orice fantezie iubitului tău, mai puţin aceea de a aduce altă persoană în patul vostru.

Eşti perfecţionistă şi între aşternuturi, aşa că îl întrebi ce îi place în pat, dar îi oferi şi tu indicaţii preţioase. Scopul nu este să ai orgasm, ci să simţi că per total viaţa voastră sexuală vă consolidează ca şi cuplu.

Ca să fii bună la pat nu trebuie decât să nu mai analizezi atât lucrurile în plan sentimental şi să realizezi că sexul poate aduce satisfacţii şi fără o implicare emoţională.


Femeia Gemeni

Din mai multe puncte de vedere tu eşti ceea ce îşi doresc în pat mulţi bărbaţi. Îţi place să îţi pui mintea la contribuţie în timpul sexului şi mulţi ar spune că ai o inteligenţă sexuală ieşită din comun. Fanteziile tale sunt elaborate, mereu noi şi provocatoare. Crezi că sexul este o activitate eliberatoare, care te poate modela ca femeie în general. De aceea deteşti bărbaţii care văd sexul ca o simplă activitate fizică şi nu caută să îl trăiască şi cu mintea.

Nu îţi place să iei iniţiativa în pat, căci, în ciuda imaginaţiei debordante, timiditatea îţi taie elanul. În pat îţi place să fii dominată, dar în viaţa reală te legi cu greu de cineva, de aceea sexul ocazional este pentru tine medicamentul potrivit.

Tinzi să te plictiseşti uşor pe plan sexual, aşa că ai nevoie de un partener energic şi inventiv. Odată ce l-ai găsit el va fi recunoscător că a întâlnit o femeie cu o sexualitate atât de jucăuşă.

Ca să îl mulţumeşti pe deplin în pat pe cel care te iubeşte, asigură-l că te implici şi sentimental în relaţia cu el.

Femeia Rac

Când vrei să atragi un bărbat, îţi ascuţi toate armele: flirturi, zâmbete, gătit, afecţiune sau un parfum erotic. Bărbatul care îţi intră în aşternuri este un norocos pentru că a dat peste cea mai altruistă femeie din zodiac. Ai mare grijă de partenerul tău în pat şi simţi plăcere în plăcerea pe care i-o provoci lui. În timpul sexului nu prea găseşti rostul vorbelor, ci îl trăieşti cu toate simţurile.

În spatele acestui altruism se naşte însă şi un mare defect: nu acorzi suficientă importanţă sexualităţii tale. Ai grijă să nu ajungi să faci lucruri doar de dragul lui.

O femeie bună la pat ştie să satisfacă un bărbat, dar fără să uite de plăcerea ei. Aşa că deschide căile de comunicare cu iubitul tău şi spune-i ce vrei să îţi facă în pat. Domnii sunt incitaţi de femeile care se simt bine în pat şi arată acest lucru. Incită-l pe această cale şi veţi fi amândoi mulţumiţi.


Femeia Leu

Născută în zodia Leu, cel mai probabil ai fost înzestrată cu atuuri fizice extrem de feminine şi cu o fire charismatică, ce atrage uşor orice bărbat. Un bărbat intră mai repede în patul tău dacă îţi face complimente fierbinţi, pe care le vezi şi ca pe o flatare, dar şi ca pe o formă de preludiu. Pentru tine, preludiul este locul în care îţi domini partenerul şi îţi place să incingi spiritele cât mai mult înainte de sexul propriu-zis. Aşa beneficiezi şi de atenţia din partea iubitului după care tânjeşti, aşa că sexul va căpăta şi mai multă savoare.

Îţi place să asociezi sexul şi romantismul, căci vezi gesturile romantice ca pe o formă de adoraţie din partea lui, lucru care te incită şi mai tare.

Aşadar, putem să spunem că eşti un pic egocentristă în pat. Singurul lucru pe care e cazul să îl corectezi este această nevoie de a fi mereu în centrul atenţiei. În timpul sexului sunteţi doi. Odată ce începi să vezi asta, charisma şi libertatea cu care trăieşti sexul te vor apropia de perfecţiune în pat


Femeia Fecioară

Eşti o femeie căreia îi place să înveţe şi să îşi mulţumească partenerul. Atunci când începi o relaţie cu un bărbat te aştepţi să te înveţe multe lucruri pe plan sexual şi astfel, cauţi să acumulezi experienţă sau să îţi cizelezi tehnicile sexuale. În schimb, eşti de părere că el ar trebui să îţi ghicească dorinţele în pat, considerând aceasta dovada supremă a compatibilităţii.

Eşti perfecţionistă, aşa că o partidă încheiată prost poate căpăta proporţii dezastruoase în ochii tăi. Tinzi să vezi satisfacerea partenerului ca pe o sarcină, aşa că uneori uiţi să te relaxezi. Acorzi multă importanţă şi protecţiei, aşa că nimic nu te va prinde pe picior greşit.

În pat îţi place să îţi foloseşti farmecele şi să îl flatezi pe cel de lângă tine, astfel încât să-i provoci dependenţă şi să nu mai poate ieşi din plasa ta.

Pentru a atinge perfecţiunea în pat nu trebuie decât să te relaxezi şi să pui mai mult accent pe ceea ce vrei tu.

Balanta, Scorpion


Femeia Balanţă

Seduci cu uşurinţă orice bărbat pentru că eşti o fire sociabilă, feminină şi optimistă. Sexul cu tine este lipsit de complicaţii, pentru că tu ştii cum să ghiceşti dorinţele celui de lângă tine şi să îi dai senzaţia de armonie în pat.

Îţi este teamă ca nu cumva cineva să intre în viaţa ta şi să îţi rănească sentimentele, de aceea vei fi rezervată în primele partide de sex cu un bărbat. Înainte de a te lăsa pradă lui, îl supui multor teste şi de multe ori bărbaţii pică. Eşti o fire idealistă, care caută pe cineva cu care să rezoneze pe toate planurile.

În pat nu te mulţumeşti cu lucruri mediocre, aşa că nu te dai înapoi din a părăsi o relaţie doar pentru că sexul nu merge. Adori să fii incitată de partener cu gesturi tandre, punctate de vorbe fierbinţi. Dintre toate femeile zodiacului tu ai cea mai puternică legătură minte-trup, aşa că atingerea orgasmului este o misiune mai uşoară pentru tine.

Dacă mai reduci din pretenţiile cu care porneşti la drum, vei învăţa să te bucuri şi de micile bucurii ale sexului, fără să mai pui atât accent pe imaginea de ansamblu.

Femeia Scorpion

În idila cu un bărbat îi recunoşti de la bun început că domini într-un mod instinctiv. Totuşi, nevoia de a controla poate deveni o obsesie, pe care nu mulţi bărbaţi o pot tolera în timp. La început, în schimb, îţi fascinezi partenerul cu modul ostentativ în care faci primul pas, având darul de a-l atrage în jocul tău într-un mod irezistibil. Ştii foarte bine ce efect are sexul asupra sexului opus, aşa că te amuză jocurile în care te foloseşti de sex pentru a manipula. Intenţiile tale nu sunt însă rele, decât dacă altcineva te-a provocat înainte.

Eşti foarte posesivă, dar, spre ghinionul tău, tinzi să cauţi doar bărbaţi independenţi, căci te intrigă ceea ce nu poţi avea. Aşa că uneori tu singură îţi pui piedici pe plan sexual.

Nu ar strica să fii ceva mai docilă, pentru ca cel de lângă tine să nu se simtă lezat.

Femeia Săgetător

Orgasmul este pentru tine cireaşa de pe tort. Drumul până la el ţi se pare la fel de incitant, aşa că îţi place să explorezi în pat. Eşti o fire curioasă, deci te adaptezi cu uşurinţă contextelor noi şi eşti deschisă propunerilor inedite venite din partea iubitului tău.

Deşi eşti mereu în căutarea experienţelor sexuale palpitante, eşti fidelă, iar partenerul de cuplu poate avea încredere oarbă în tine. Ar fi bine să aibă, căci dacă iubitul tău îţi dă senzaţia că te-a îngrădit, vei căuta plăceri sexuale în braţele altui bărbat, pentru că eşti o fire independentă.

În pat nu te incită decât bărbaţii cu personalitate puternică, care îţi împărtăşesc dragostea de libertate. Întotdeauna alegi să experimentezi cu un singur bărbat mai multe lucruri, decât să experimentezi cu mai mulţi bărbaţi un singur lucru. Aşa că de firea ta curioasă şi aventurieră nu beneficiază decât un singur bărbat.

Învaţă să fii mai sensibilă cu partenerul tău şi să-i mai tolerezi acestuia două, trei slăbiciuni, şi vei atinge armonia în pat.


Femeia Capricorn

Tu eşti cea mai detaşată dintre semnele zodiacale cu privire la sex şi importanţa lui. Consideri că nu el guvernează o relaţie. Am putea spune că priveşti aspectul sexual cu reţinere mai mult din teamă. Eşti de părere că sexul poate cauza dependenţă de un bărbat, iar tu vrei să eviţi acest lucru cu orice preţ. Aventurile sexuale nu sunt pe placul tău, pentru că nu suporţi ideea să fi făcut sex cu un bărbat, care să nu te caute mai apoi. De aceea ai nevoie de un partener care să îţi demonstreze că se implică şi sentimental în relaţia cu tine.

Ai o atitudine pasivă vis-à-vis de sex doar până când capeţi încredere în iubitul tău. Dacă ai trecut de acest prag, te transformi într-o prezenţă feminină şi seducătoare care depune mult efort în viaţa sexuală de cuplu.

Deşi devii partenera perfectă de sex într-o relaţie, n-ar strica să testezi şi sexul fără implicaţii emoţionale, care te poate elibera de prejudecăţi în pat.

Femeia Vărsător

Tu te încrezi mai degrabă în mintea ta, decât în aspectul fizic, aşa că nu mizezi niciodată pe sex-appeal pentru a atrage un bărbat. Preferi întâi să te împrieteneşti cu persoanele de sex opus şi să le cucereşti cu umorul tău… uneori cu tentă sexuală foarte piperată. În pat cauţi aprobarea celui de lângă tine, dar fără să consideri că eşti datoare să îi îndeplineşti toate poftele.

Deşi ai o inteligenţă nativă, în plan sexual uneori eşti vulnerabilă, deşi nu îţi place să recunoşti acest lucru. Maschezi bine acest fapt cu un aparent dezinteres în materie de sex şi deosebit interes pentru planul profesional.

Totuşi, un bărbat cult, care îţi împărtăşeşte gusturile fine, te va face să te dai pe brazdă şi să i te dăruieşti cu totul în pat.

În general, îţi priveşti cu neîncredere instinctele sexuale şi preferi să te laşi doar pe mâna raţiunii. Aşa că, îţi vei îmbunătăţi considerabil viaţa sexuală, dacă înveţi să fii mai spontană şi să conştientizezi legătura intimă dintre minte şi trup.

Femeia Peşti

În privinţa bărbaţilor tu ai instincte contradictorii. Deşi îţi spui că poţi face sex fără implicaţii, pui suflet de fiecare dată, aşa că uneori poţi suferi dezamăgiri în plan sexual şi sentimental.

Trăieşti sexul cu intensitate maximă şi adesea ai impresia că în braţele lui eşti în transă. O astfel de trăire nu se manifestă însă cu orice bărbat, aşa că cel care te face să te simţi aşa va primi admiraţia ta veşnică.

Tinzi să fii uşor de influenţat de către sexul opus, pentru că vezi doar calităţile celorlalţi, în timp ce cu tine eşti destul de critică. De aceea, nu îţi asculţi instinctele, care te-ar putea feri de unele dezamăgiri. Pentru a te bucura de plăcerile sexului, ai nevoie de un bărbat bine intenţionat, care, cu grijă şi atenţie, îţi va spori încrederea în tine. Odată făcut acest lucru, partenerul tău va descoperi că ai o sexualitate jucăuşă, care preferă mai degrabă fanteziile ieşite din comun.

Pentru a-ţi îmbrăţişa sexualitatea este important să nu mai asociezi sexul cu sentimentul de vinovăţie şi de teamă. Aruncă-te cu capul înainte pentru a te elibera de inhibiţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu