duminică, 7 august 2011

Dorinţele sexuale ascunse ale bărbaţilor în funcţie de zodie

Berbec


Trebuie să te reinventezi periodic, căci pasiunea i se stinge repede dacă nu ştii ingredientele amestecului exploziv de care are nevoie. La început va prefera poziţii sexuale şi tehnici oarecum tradiţionale, însă în scurt timp, va prelua conducerea şi îţi va arăta cine este şeful, iar ţie… crede-mă, îţi va plăcea la nebunie! Îl vei excita dacă îl mângâi pe cap, tâmple şi prin păr!

Taur


Un bărbat senzual, care transformă experienţa sexuală într-una senzorială: tactil, olfactiv şi gustativ. Aşadar, ai liber la fantezii şi distracţie. Ţine-l o perioadă pe jar şi nu îi dezvălui toate tacticile tale. Adoră diversitatea, parfumurile fine şi poziţiile sexuale sălbatice dar intime în acelaşi timp. Mângâie-i gâtul, ceafa, urechile. Pregăteşte-te pentru nopţi intense!

Gemeni


Include cu succes jocul şi emoţia în viaţa sexuală. Îi place să „diversifici meniul”, dar nu să te impui. Nu-l lăsa să se plictisească şi alternează pasiunea salbatică cu subjugarea. Prin tacticile noi pe care le aduci în jocul sexual, îl faci să te dorească şi mai mult. Sărută-l intens şi nu uita să îi dezmierzi gâtul, braţele, pieptul şi coapsele.

Rac


Un bărbat cu o sexualitate ca un vulcan: mai întâi caldă şi senzuală, apoi explozivă şi uimitoare. Alege cu încredere lenjeria intimă sexy, parfumează-te uşor şi sedu-l cu mişcări din ce în ce mai intense, mai ales în zonele lui erogene: piept, abdomen şi spate. Adaugă şi un pahar cu vin rosu şi l-ai adus exact în acel punct în care îţi va dezvălui adevărate momente de sex pasional!


Leu


Îi place să facă sex pasional, oferă mult şi vrea să primească cel puţin la fel de la tine. Adoră să porţi lenjerie intimă elegantă, poziţiile sexuale din ce în ce mai curajoase şi să îl intuieşti. Atinge-l parcă din întâmplare pe piept, pe spate, omoplaţi sau mijloc şi deja îi vei declanşa o serie de senzaţii care, în condiţii prielnice, vor duce fix către o partidă de sex demnă de filme erotice.

Fecioară


Mai întâi, vrea stabilitate emoţională. Apoi, îţi oferă sex ca la carte! Deşi la început va părea nesatisfăcut, de fapt stă în expectativă şi „pregăteşte” mişcări cu care te va uimi. La fel trebuie să faci şi tu: adoptă orice tactică sexuală, căci este deschis la nou, dar nu deveni posesivă! Adoră să fie mângâiat pe piept, abdomen şi în zona genitală. Nu se dă la o parte de la jucăriile sexuale.

Balanţă


Mai întâi, îl inciţi dacă te comporţi şi te îmbraci echilibrat, elegant şi fin parfumat. În pat, ingredientele cheie sunt: raţiune, pasiune, şampanie, lumini difuze, muzică în surdină. Îi place să combini posesivitatea cu subjugarea. Lenjeria intimă sexy a partenerei, mângâierile şi săruturile pe abdomen, fese şi în zona intimă descătuşează o pasiune de neoprit!

Scorpion


Pentru bărbatul Scorpion, sexul adevărat înseamnă instincte primare descătuşate. Mai întâi zâmbeşte-i, apoi sărută-l tot mai intens pe buze, pe gât şi arată-i că îl vrei. În lumina lumânărilor, domină şi lasă-te dominată de bărbatul care adoră sa i se ofere sex oral, sa i se mângâie testiculele şi care, nu se dă la o parte de la jocuri în pat şi punerea în aplicare a oricărei fantezii sexuale.

Săgetător


Dacă îl vrei mereu lângă tine, fă sex dinamic şi romantic în acelaşi timp. Se plictiseşte uşor, aşa că trebuie din când în când să iniţiezi o poziţie sexuală nouă sau un joc în doi. Aranjează-te, cumpără lenjerie intimă fină si fii senzuală – îl incită. Lasă-l să te descopere şi atinge-i uşor abdomenul, şoldurile, coapsele. În pat, vei fi zeiţa sexului dacă îl masezi pe spate şi îi „alinţi” zona intimă.

Capricorn


O partidă de sex perfectă pentru el este cea în care alternezi pasiunea carnală cu fineţea, momentele în care domini cu cele în care te laşi dominată. Îi place să porţi bijuterii în timpul partidelor de sex. Arată-i că îl doreşti, mângâie-l pe spate şi pe fese, oferă-i sex oral dacă şi ţie îţi place. Adoră masajul erotic, dacă foloseşti uleiuri subtil parfumate şi îl mângâi cu sânii.


Vărsător


Uneori cam pretenţios, bărbatul Vărsător este schimbător: vrea să deţină controlul dar vrea ca şi tu să ai initiativă. Îl aţâţi dacă îi sugerezi că vrei mai mult de la el, că nu eşti pe deplin satisfacută. Pe de altă parte, vrea sex total şi nu se dă la o parte de la practici erotice: masaj erotic, bondaj sau folosirea jucăriilor sexuale.

Peşti


Se simte atras sexual de femeia care îl stimulează nu doar fizic, ci şi psihic, care îi amplifică fanteziile şi îl motivează sa fie tot mai bun. În pat cu el, trebuie să fii senzuală, pasională, mai întâi reţinută când îl laşi să deţină controlul, apoi carnală când îl domini. Este deschis către experimente. Îi plac la nebunie masajul erotic, sexul oral şi poziţiile sexuale cu penetrare adâncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu