luni, 5 septembrie 2011

Care sunt burlacii zodiacului

Care sunt burlacii zodiacului

Te-ai gandit vreodata care sunt burlacii zodiacului? Ii recunosti dupa stilul de viata nebunesc si atractiv pe care il duc, dupa trupul lor ingrijit si sexy, dupa cat de bine stiu sa se distreze de fiecare data la o petrecere si dupa numeroasele femeie care au existat in viata lor o perioada mai lunga sau mai scurta.

Afla in continuare care sunt eternii burlaci ai zodiacului, in functie de aspectele zodiei:
Barbatul Berbec


Barbatul Berbec este cavalerul de onoare care angajeaza striperite la petrecerea burlacilor, pentru a se asigura ca viitorul tau sot va avea parte de distractii fierbinti pana in ultima secunda. Volubil, foarte aspectuos si intotdeauna gata de atac, barbatul Berbec este ideal pentru femeile care vor o aventura intensa si de scurta durata. Daca ti-a fost jena pana acum sa vorbesti despre fanteziile tale erotice, nu mai este cazul sa te cenzurezi.

Berbecul este o "fiara" in pat, in cel mai bun sens si apreciaza partenerele la fel de dezlantuite ca si el. Ii plac accesoriile din piele naturala neagra si nu se da in laturi de la jucarii precum un bici special pentru partidele de sex. Dormitorul este neincapator pentru el, asa ca va face sex cu tine peste tot prin casa si peste tot in afara ei, ori de cate ori are ocazia. Numai atunci cand si-a trait viata intens si este indragostit pana peste urechi exista posibilitatea sa se aseze la casa lui, insa acest lucru nu se intampla aproape niciodata in primii ani ai tineretii. Daca vrei sa te convingi ca este un burlac convins, vorbeste-i despre familie, casatorie si copii. Pana sa clipesti, se va fi evaporat deja, disparand pentru totdeauna din viata ta.


Barbatul Gemeni


Barbatul Gemeni este capabil sa teoretizeze la nesfarsit despre casa, familie si copii, dar cu greu va face pasul spre casatorie. Vorbaret, comunicativ, optimist si prietenos, nativul Gemeni este sau pare un erudit si o persoana umblata prin lume, pe care te poti baza pentru a-l face sa fie capul familiei. In realitate, insa, barbatul Gemeni cu draga inima ti-ar povesti despre istoria acestei institutii care se numeste casatorie, din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre.

Dar nici ars cu lumanarea nu s-ar duce sa-ti caute un inel de logodna. Lipsit de rabdare si totusi interesat de orice, nativul Gemeni traieste in general pentru el insusi, pentru propriile lui preocupari, hobby-uri si interese. Cu greu isi va rupe din timp pentru a se concentra 100% la nevoile partenerei sau ale copiilor sai. Se spune despre el ca ar fi copilul zodiacului si acest nume nu este foarte departe de adevar. Nativul Gemeni are tendinta sa se maturizeze mai greu, prin urmare cea care il accepta trebuie sa aiba multa rabdare, daca vrea cu adevarat sa fie sotul ei.


Barbatul Sagetator


Barbatul Sagetator este un spirit liber, iar constrangerile casatoriei i se par adesea lanturi care nu-l lasa sa respire. Nativul pune foarte mare pret pe libertatea lui si, pe undeva, nu va renunta niciodata complet la aceasta, nici macar in momentele in care familia va constitui in mod incontestabil un pilon important in existenta lui. Fermecator, cu o experienta de viata considerabila, calator pe toate meridianele globului, barbatul Sagetator este irezistibil. Cu toate acestea, el poate fi o capcana precum o floare stralucitoare si otravitoare, pentru multe femei care ii cad in plasa.

Se poate ca termenul de "open relationship" sa fi fost inventat sau, cel putin, inchipuit de catre un Sagetator. Iubeste femeile sau, mai degraba, iubeste femeia, in plan generic, dar nu se simte pregatit sa i se ofere cu totul. Recurge la minciuni, siretlicuri si alte astfel de tactici numai pentru a scapa de constrangerile unei relatii. Se indragosteste sincer si pare sa faca mai degraba dragoste si nu sex, dar la finalul zilei se va pune tot pe el pe primul plan. Copiii si familia reprezinta mai degraba sarcini de serviciu, un rau necesar, decat o aspiratie si o implinire sufleteasca. Cu toate acestea, poate fi un tata bun si un sot accceptabil, daca este suficient de matur si daca are langa el o femeie care stie sa-l manevreze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu