luni, 5 septembrie 2011

Ce nunta ar vrea, daca l-ai lasa pe el sa decida? Afla-i preferintele in functie de zodie

Barbatul Berbec


Daca ar fi dupa el, barbatul Berbec ar aparea la nunta imbracat lejer, dar s-ar astepta ca tu sa ai cea mai sexy rochie de mireasa care a existat vreodata. S-ar multumi cu cativa invitati, dintre prietenii apropiati si cu o petrecere intr-un loc in care lumea sa poata dansa desculta. Smokingul si o petrecere formala l-ar plictisi peste masura. De fapt, barbatul Berbec este candidatul ideal pentru o nunta la minut, intr-o capela din Las Vegas. Dezinhibat, cu simtul aventurii, va sta pe ghimpi pana cand vei fi a lui, oficial. Despre noaptea nuntii, numai de bine!

Barbatul Taur


A aparut vreun nou restaurant de fite in oras? Ai visat sa faci nunta in strainatate, la vreun castel din Franta? Cu un mire Taur langa tine, aceste vise ar putea deveni realitate. Barbatului Taur ii place luxul si confortul, ca si Leului. Pentru familia lui, este dispus sa faca cheltuieli masive. Va alege o resedinta cu valoare istorica, plina de amanunte arhitecturale, se va implica in organizare si va gusta chiar si cele mai marunte aperitive de la petrecere. Mancarea de la nunta, pe care el o adora, este in mod sigur una eleganta si deosebit de gustoasa.

Barbatul Gemeni


Barbatul Gemeni ar vrea sa-si cheme toti prietenii la nunta sa. Numai ca prin prieteni el intelege altceva decat intelegi tu. Prieteni ii sunt si baietii cu care se juca sah in copilarie, dar si tipii aia de petrecareti pe care i-ati intalnit intr-o benzinarie, la intoarcerea dintr-un weekend la munte. Ii place sa vorbeasca cu toata lumea, sa rada si sa se distreze. Va fi o nunta pestrita, daca lucrurile se vor desfasura dupa bunul lui plac, fara reguli precise, un eveniment eclectic in care unii pot sa apara la biserica pe role, in timp ce altii vin cu masini scumpe si costume elegante. Daca nu-ti plac traditiile de nunta, atunci vei avea ocazia sa le darami pe toate si sa experimentezi o nunta originala.

Barbatul Rac


Nunta cu un barbac in zodia Rac inseamna o nunta mare, “cu catel, cu purcel”. Toata lumea stie ca acest familist convins nu va putea refuza nicio verisoara indepartata, niciun nepot pe care nu l-a vazut niciodata si nici tot cardul acela de babe ivite nu se stie de unde, dar cu pretentii de rubedenie. Profund atasat de familia din care provine, barbatul Rac se va asigura ca toata lumea va avea loc. Asteapta-te sa respectati toate traditiile de nunta, pentru ca Racul tau se va supune dorintelor invitatilor. Si ar fi bine sa nu intri in conflict cu soacra, chiar inainte de nunta, pentru ca nu ar fi o idee buna sa subestimezi legatura logodnicului tau Rac cu mama lui. Mai pe scurt, evenimentul va fi facut in general pentru familie si mai putin spre satisfacerea gusturilor sau nevoilor voastre.

Barbatul Leu


In primul rand, ia-ti gandul de la posibilitatea de a decide tu cum va fi nunta. Alaturi de un Leu, mai devreme sau mai tarziu va fi foarte clar cine conduce de fapt toata treaba. Leul, vesnic dornic sa etapeze, va pierde el oare ocazia oferita de o nunta, pentru a arata cat de maret este? Chiar si cel mai retras Leu nutreste, in secret, o admiratie profunda pentru felul in care arata. Daca are sansa sa-si expuna si buna lui situatie financiara, cu atat mai bine! Tu trebuie doar sa arati splendid, pentru ca el sa fie mandru de tine si sa ai cele mai elegante maniere din lume. In mod sigur, pentru sedinta foto veti petrece o buna bucata de timp, deoarece nativul adora sa pozeze. Nu te gandi insa la bani, cel putin deocamdata, cat trebuie sa zambesti.

Barbatul Fecioara


Barbatul Fecioara nu este tocmai sufletul petrecerii, insa te poti baza pe el sa aiba grija ca toata lumea sa fie multumita si sa aiba tot ce este nevoie la masa. Daca il lasi insa pe el sa decida cum va fi nunta, rezultatul va fi mai degraba o intalnire eleganta, cu muzica in surdina, la vreun restaurant bun, dar nu extrem de scurmp. Barbatul Fecioara este mai putin zambitor, amuzant sau vorbaret, insa isi va face datoria de gazda, vorbind cu toata lumea. Simple amabilitati, nimic mai mult. Nunta planificata de el este un soi de petrecere linistita, ca cele ale persoanelor trecute de o anumita varsta si aflate la a doua casatorie: cu bun-gust, manierata, linistita, riscant plictisitoare. Pe de alta parte, cu un mire in zodia Fecioara vei fi sigura de sun serviciu ireprosabil al tuturor furnizorilor, deoarece Fecioara poate fi extrem de pretentioasa.

Barbatul Balanta


Barbatul Balanta isi doreste sa se casatoreasca, deoarece se vede pe sine realmente intr-o astfel de formula. Nu-l va deranja sa se ocupe el de nunta, desi, prin felul sau de a gandi, isi va dori sa faceti acest lucru impreuna. Isi imagineaza o nunta traditionala, colorata, cu flori si copii alergand in jurul alaiului, cu muzica si mancare buna, inconjurat de toate persoanele dragi din viata lui. Va vorbi cu toata lumea si va incerca sa ofere cate ceva pe placul fiecaruia, deoarece marea lui dorinta este sa-i multumeasca pe oameni. Nativul pune pret pe lucrurile de calitate, dar si mai mult pretuieste atmosfera relaxanta, plina de afectiune si prietenie, pe care numai intre oameni dragi o poti simti.

Barbatul Scorpion


Barbatul Scorpion si-ar dori o nunta noaptea, la lumina lumanarilor, in care diversele ornamente si accesorii sa creeze umbre spectaculoase pe pereti. Nativul poate fi un tip iesit din tipare, cu gusturi si preferinte care aduc mai degraba a film science fiction decat a realitate. Daca ti-ai dorit o nunta cu totul altfel, un bal mascat, o ceremonie in pestera sau altceva la fel de original, tia-i gasit partenerul perfect. Culorile alese de barbatul Scorpion pot fi rosu, alb, negru, violet. Perdelele grele, somptuoase, lumina difuza, muzica trebuie sa creeze un decor perfect, de poveste. Nu i-ar displace ca cel putin pentru o seara sa va deghizati cu totii in diverse personaje.

Barbatul Sagetator


In cazul barbatului Sagetator nu prea se pune problema organizarii nuntii. Nativul este un spirit liber, care foarte greu accepta sa se aseze la casa lui. Iar cand se intampla, nu va avea in minte o nunta anume. Daca totusi il convingi sa-ti raspunda la o asa intrebare, se poate sa-ti descrie ceva ce seamana cu o excursie in doi, departe de toti. Barbatul Sagetator are repulsie fata de obiceiurile de orice fel, deoarece acestea i-ar ingradi libertatea. Daca faceti nunta, nativul va incerca probabil sa reduca la minim numarul invitatilor si va alege un program simplu si de bun-gust. Nu-l chinui insa cu probleme la croitor, marturii cu fundite sau alte astfel de detalii. Pune-l mai bine sa organizeze luna de miere, deoarece se pricepe la asa ceva, el, care este un calator prin definitie.

Barbatul Capricorn


Barbatul Capricorn este o alegere buna pentru organizarea nuntii atunci cand vrei ca evenimentul sa fie unul perfect echilibrat: nici cu prea mult fast, nici cu zgarcenie. Nativul pune mare pret pe bani, stie sa aiba grija de buget, are un bun-gust nativ si se pricepe sa faca alegeri rationale, adecvate situatiei. Capricornul isi doreste o nunta intima, linistita, cu cateva persoane foarte apropiate, urmate de cateva zile de relaxare. Nu prea multe, deoarece nu este un trandav. Il scoti cu greu din rutina sa zilnica, iar o nunta planificata in prea multe detalii sau intr-o perioada prea lunga de timp l-ar obosi peste masura si in mod cert l-ar nemultumi.

Barbatul Varsator


Barbatul Varsator trebuie sa controlat in mod constant, daca este lasat sa faca totul dupa capul lui. Doar stii ca mintea ii zboara departe, iar din pasiunea si entuziasmul sau de inceput nu mai ramane nici macar umbra, in scurta vreme. Varsatorul este un barbat care isi trateaza aleasa de la egal la egal, astfel incat va tine cont de dorintele amandurora. Dar risca uneori sa nu duca la indeplinire sarcinile incepute. Daca se ofera sa faca el ceva, lasa-i libertate de miscare. Are mare nevoie de independenta. Nunta, in conceptia lui, trebuie sa fie un prilej de a-si impartasi bucuria cu prietenii si familia. Nu va astepta niciodata sa faca bani de pe urma nuntii lui, dar va fi profund ranit daca cei mai buni prieteni sau parintii nu vor putea participa.

Barbatul Pesti


Te intrebi cum isi imagineaza el nunta? Raspunsul este simplu: isi imagineaza ca te vei ocupa tu de tot si este convins ca va iesi perfect! Barbatul Pesti este genul care iti spune poezii in bucatarie, in timp ce tu invarti in oala. Tot asa te va “asista” si in organizarea nuntii, avand in cap o utopie. Isi imagineaza un eveniment romantic, nu cu foarte multa lume, usor relaxat, in care mirii chiar se simt bine si se distreaza. El este foarte capabil sa doarma noptile chiar daca inca nu ati gasit fotograf sau nu ati apucat sa stabiliti ziua la biserica. Detaliile nu sunt facute pentru el. In schimb, ii va placea sa danseze cu tine, sa te sarute de cate ori este posibil si sa savureze fiecare clipa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu