luni, 5 septembrie 2011

Cum sa comunici cu nativii din fiecare zodie

BERBEC



Nativului Berbec ii place foarte mult sa contraargumenteze, deci inarmeaza-te cu dovezi inainte ca sa incepi o polemica cu acest nativ! Ei isi sustin idea cu incapatanare. Daca vrei o opinie sincera, intreaba un berbec! Iti spune adevarul in fata, chiar daca este crud. Ca sa ai o comunicare armonioasa cu un nativ Berbec trebuie sa ii respecti punctul de vedere!



TAUR



Nativii Tauri au cunostinte solide despre viata, inspirate din experienta si nu din teorii. Le place sa vorbeasca despre subiecte practice si sa dea sfaturi. Daca vrei o sugestie pragmatica, intreaba un Taur. Va veni cu o idee geniala ce iti va aduce si profit financiar!



GEMENI



Gemenii sunt foarte vorbareti, curiosi si au cunostinte bogate despre lucruri diverse. Pot sustine o conversatie cu absolut oricine, indiferent de sex, varsta sau apartenenta religioasa. Dimpotriva, sunt chiar curiosi sa descopere ceva nou! Daca vrei sa afli ultimele stiri si informatii, intreaba un Gemeni: ei sunt mereu la curent cu tot ce este nou!



RAC



Au o memorie deosebit de vie ceea ce ii face foarte bun povestitori. Nu o sa te plictisesti niciodata in compania unui Rac: daca este fericit, o sa te poarte cu povestile sale pe taramuri de vis, daca sufera, iti va inmuia inima. Marea calitate a Racilor este ca sunt ascultatori ideali, atenti la detalii si empatici. Ca sa te intelegi cu un Rac, ai grija sa nu ii ranesti sentimentele prin cuvinte prea dure!



LEU



Leii au mereu dreptate, ar trebui sa stii acest lucru din primul moment in care intri intr-o conversatie cu un nativ al acestei zodii regale. Foarte convingatori, eruditi si amuzanti, sunt persoane placute in societate. Sunt atenti cu cei dragi lor si atat timp cat ii respecti, nu exista probleme in comunicare. O aluzie ironica insa la adresa acestui nativ si vei vedea ce forta are un Leu!



FECIOARA



Nativii din zodia Fecioara sunt deosebit de atenti la detalii si au un spirit de observatie foarte bun. Masoara-ti cuvintele cand vorbesti cu acest nativ, deoarece va analiza foarte bine ceea ce spui. Pretinde sinceritate si nu ii plac infloriturile, laudele gratuite.



BALANTA



Diplomatia este arma nativilor din aceasta zodie. Stapanesc bine arta conversatiei si cu zambetul pe fata te vor convinge sa le faci pe plac. Sunt foarte buni negociatori si observa ambele laturi ale unei situatii. Daca vrei o parere chibzuita, intreaba o Balanta! Nu folosi niciodata cuvinte vulgare si nu ridica vocea cand vorbesti cu acest nativ.



SCORPION



Foarte buni in manipulare, folosesc cuvintele cu o deosebita iscusinta. Scorpionii pot trezi cu ajutorul cuvintelor toate acele stari emotionale pe care doresc sa le simta interlocutorul lor: mila, dragoste, pasiune, frica, empatie, etc. Un Scorpion impresioneaza atunci cand vorbeste si este persuasiv. O comunicare buna cu un nativ Scorpion se poate realiza daca nu ii comentezi gusturile si principiile.



SAGETATOR



Nativii Sagetatori sunt filozofi innascuti, au replici pline de intelepciune si de umor, iar pentru prieteni si familiei ei sunt o resursa nemarginita de sfaturi bune. Isi sustin cu vehementa ideile intr-o discutie. Nativilor Sagetator nu le plac oamenii tacuti. Ei au nevoie de conversatie, de persoane inteligente in cercul lor cu care pot dezbate subiectele fierbinti ale zilei.



CAPRICORN



Capricornii gandesc intr-un mod pragmatic si vorbesc in cuvinte simple. Nu pricep din subtilitati si nu le plac frazele complicate. Ca sa te intelegi cu un nativ Capricorn trebuie sa spui lucrurile pe nume. Ei apreciaza aceasta abordare directa si sincera. Deoarece sunt axati pe partea practica, nu te pierde in teorii cand le explici ceva!



VARSATOR



Nativii Varsator au o capacitate deosebit de buna de a intui psihologia umana. Dintr-o simpla discutie ei ajung sa observe foarte multe lucruri, mult mai profunde despre interlocutorul lor. Acest talent nativ il pot folosi in profesii legate de oameni. Varsatorii sunt inteligenti si ironici, incearca sa nu te superi pe glumele lor. Sunt insa dispusi mereu sa te asculte cand ai o problema.



PESTI



Pesti sunt intuitivi si visatori. Acestor nativi le place mult sa filozofeze si adesea se pierd in teorii. O discutie cu ei este mereu interesanta, datorita capacitatii lor de a vedea in profunzime situatiile si oamenii. Este important sa inveti sa extragi esenta din ceea ce zice un nativ Peste, caci altfel te pierzi in noianul de probabilitati si versiuni posibile cu care descriu orice situatie. Ei asteapta ca oamenii sa vorbeasca frumos si au un mare dispret fata de cei grosolani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu