marți, 6 septembrie 2011

Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

Ti-ai dat seama ca relatia voastra nu duce nicaieri? Foloseste metoda masculina - da-i impresia ca el a avut initiativa despartirii, folosindu-te de ceea ce stii despre zodia lui. Scapi si de dat explicatii...
Berbec
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Hai sa ne plictisim impreuna!

Daca te-ai decis sa pui capat unei relatii cu un Berbec, cea mai buna strategie este sa te arati mereu plictisita.

Nu te implica in nimic, stai tolanita in fata televizorului urmarind telenovela dupa telenovela, bombardeaza-l cu povestiri in care numai tu joci rolul principal, nu marsa la nici o propunere de-a lui!

Fiind o zodie de foc ale carei caracteristici sunt energia, indrazneala, spiritul combativ, incapatanarea si dorinta de afirmare, acesta va fugi ingrozit de perspectiva unei vieti de plictis.
Taur
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Mai am o surpriza pentru tine...

Pe un Taur este mai greu sa-l faci sa dispara, deoarece uraste schimbarea. Insa odata ce ai reusit, nici nu o sa-l mai vezi inapoi la usa ta! Barbatul Taur adora sa manance, tine la economiile lui, are tabieturi si este conservator.

Pentru a-l indeparta, inainte de toate, inarmeaza-te cu multa rabdare, dupa care mananca-i toata mancarea din frigider! Ai grija sa-i cheltuiesti constant banii si sa-i muti totul prin casa.

Umbla-i prin lucrurile personale, gateste-i zilnic acelasi lucru, incomodeaza-l atunci cand isi face siesta si fii tot timpul imprevizibila. Fa asta constant, saracul Taur nu va avea nicio scapare!
Gemeni
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Sunt in silenzio stampa, nu ma intrerupe!

Cu Gemenii... iata o misiune usoara! Barbatii din aceasta zodie vorbesc nonstop, cunosc pe toata lumea, au relatii peste tot, comunicarea fiind punctul lor forte. Ei au nevoie sa faca in permanenta ceva, sa fie stimulati si provocati intelectual.

Daca vrei sa innebunesti cu adevarat un Geaman, nu scoate un cuvant! Nu trebuie decat sa taci, sa taci, sa taci, sa te prefaci ca nu-l auzi si sa astepti, nu mult...! Efectul va veni garantat repede, iar el se va face nevazut precum vantul!

Rac

Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Nu-mi place familia ta!

Fiind un sensibil, cu Racul este bine sa fii mai delicata, dar daca vrei cu adevarat sa-l chinui, tinta trebuie sa fie focalizata pe mama acestuia. Critic-o si fa aluzii la ea ori de cate ori poti. Critica-i casa si jigneste-l.

Daca incepe sa planga si se arata ranit, fii neinduratoare! Racul nu uita nimic si renunta greu. Pregateste-te sa asisti la scene dramatice, iar daca nu ti se va face mila, ai reusit.

Leu
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Esti ca toti barbatii...

Barbatul Leu este regele, Soarele in jurul caruia totul graviteaza, pe el trebuie sa-l ridici in slavi si sa-l lauzi tot timpul.

Daca nu-l mai vrei in preajma ta, coboara-l de pe piedestal si asaza-l in acelasi rand cu majoritatea oamenilor, nu-l lasa sa faca pe interesantul si incearca sa casti plictisita la orice tentativa pe care o va aplica pentru a se impune.
Fecioara
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Lasa, ca fac ordine luna viitoare.

Ca sa scoti din minti un barbat Fecioara, este suficient sa... nu faci nimic!

Asteapta-l zilnic cu un maldar de vase nespalate, nu pune nimic la locul lui, nu face ordine, nu face curatenie si nu judeca.

Poti lenevi in pat toata ziua sarind peste dusul de dimineata si peste periatul dintilor, iar daca te gasesti in postura in care el vrea sa discutati, sa analizati situatia, nu trebuie decat sa fii lipsita de logica si de simt practic!
Balanta
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Chiar nu vad sensul casatoriei...

Barbatul Balanta are nevoie de armonie, echilibru, stabilitate, calm, romantism si bun gust. Cu aceste lucruri stiute, nu ai decat sa ragai cand el te alinta mai frumos, sa te imbraci neasortat si sa-l faci de ras in public.

Nu-l include in nici un plan de-al tau, fii agresiva si gata de cearta tot timpul. Nu te aranja, fii cit se poate de egoista, nu te sfii sa razi zgomotos, spune-i ca nu te vei casatori niciodata, iar el isi va face bagajele mai repede decit crezi!
Scorpion
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Nu, nici azi n-am chef...

Daca magnetismul Scorpionului nu-ti mai da fiori si te-ai decis sa scapi din aceasta relatie, trebuie sa fii foarte precauta si sa aplici o strategie bine gandita si calculata.

Scorpionul poate sa fie un barbat foarte posesiv si pasional care, daca va simti ca pui ceva la cale si el ar putea sa fie ranit, nu va ezita sa se apere facand uz de acul otravitor. Razbunarea nu este ceva care sa-i displaca! Totusi, exista un leac: viata sexuala dezastruoasa.

Share on Facebook! Share on Twitter!
Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

* citeste articol
* comentarii (26)
* tipareste
* recomanda
* voteaza articol (0)
*

Sagetator
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Stiu, te-am sunat si acum 10 minute, dar vroiam sa vad ce faci.

Sagetatorului ii place sa calatoreasca, sa fie liber, iubeste aventura si natura, uraste sa fie constrans.

Adora sa discute, sa filosofeze si este un foarte bun sportiv. Pe el trebuie sa-l cicalesti, sa-l verifici, sa-l chemi si sa-l tii numai in casa.

Scoala-l cu noaptea in cap si plictiseste-l cu treburi casnice. Nu-i da nici un subiect de discutie si ingradeste-i cat mai mult libertatea.
Capricorn
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Ursulet, am venit sa-ti aduc prajiturica ta preferata la birou.

Barbatii Capricorn sunt seriosi, logici, adora stabilitatea si sunt foarte responsabili. Cariera este foarte importanta pentru ei.

Sunt maturii zodiacului. Ca si strategie, incepe prin a aparea la locul lui de munca unde musai trebuie sa-l faci sa se simta prost.

Umple-l de bombonele, floricele roz, pupici si fluturasi! Nu fi niciodata punctuala la intalnirile cu el, fa scene de nebunie, smiorcaie-te, alinta-te si pisiceste-te.
Varsator
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Prietenii tai sunt niste badarani, draga!

Varsatorul lupta pentru egalitate, pentru nediscriminare sociala, pentru drepturile oamenilor... El are nevoie mereu de schimbare, de nou, de modern si de... anturaj.

In primul rand, critica-i toti prietenii si opune-te tuturor amicitiilor lui. Fii cat de conservatoare, arata-ti stangacia cand vine vorba de tehnica, de aparaturi si chestii electrice.
Pesti
Motto-ul unei relatii in curs de destramare: Crede-ma, meriti ceva mai bun.

Barbatul Pesti este mai greu de alungat si oricate ii vei face, tot ii va veni greu sa fie el acela care pune punct relatiei. El este sensibil, romantic, afectuos si cu o imaginatie bogata.

S-ar putea sa se invinovateasca chiar si pentru greselile tale, iar frica de singuratate il va face sa intre in lungi perioade de depresie. Oricum, oricate i-ai face, se va sacrifica si iti va sta alaturi la nesfarsit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu