luni, 5 septembrie 2011

Zodia depresiva

Berbecul: Cand ai parte de probleme fie ele de natura sentimentala sau profesionala nu te grabesti sa-ti impartasesti gandurile si tristetea cu cei din jurul tau, preferi sa tii
in interiorul tau necazurile decat sa ii intristezi si pe cei dragi tie cu acestea.

Taur: Esti o persoana puternica si cu greu lasi pe cei din jurul tau sa-ti vada lacrimile din ochi chiar daca asta inseamna sa iti musti limba pana la sange pentru a te stapani sa nu versi nici o lacrima.

Gemenii: Devii tacuta, nu dramatizezi situatia, nici nu te prefaci ca esti extrem de fericita si nu ai nici o problema. Devii insa foarte tacuta, calma si seara iti analizezi in liniste gandurile pentru a le pune in ordine.

Racul: Uneori simti ca esti pusa la pamant de toti si de toate si desi le tii piept, atunci cand ajungi acasa si nimeni nu te mai poate vedea iti permiti sa plangi pentru a te descarca. Esti o persoana cu o mare tarie de caracter ce nu lasa sentimentele la vedere.

Leul: Daca suferi atunci toata lumea va sti, nu esti genul de persoana sa tina in ea sentimentele care o macina si o ranesc, preferi sa spui in fata ce te doare, iar si iar, pana ce scapi de aceasta nefericire ce iti cutremura fiecare fibra a corpului tau.

Fecioara: Iti versi frustrarile, supararile, durerea exact pe persoanele care nu au nici cea mai mica vina pentru nemultumirile ce s-au aglomerat asupra ta. Spui cuvinte care dor si taie in carne vie deoarece nu-ti mai poti controla nervii.

Balanta: Vrei liniste si nici un om in jurul tau, cand simti ca lacrimile sunt gata sa izbucneasca te ascunzi, iti este mai bine singura decat inconjurata de diverse persoane carora trebuie sa le dai explicatii.

Scorpionul: Pazea ... daca tu esti trista, nervii tai sunt intinsi la maxim si nimeni nu te poate consola, supararea nu trece asa repede, mai ales cand este vorba de propria ta inima, ai nevoie de timp ca sa te vindeci.

Sagetatorul: Cand deprimarea iti da tarcoale apoi plangi... plangi... si plangi in continuare pana nu mai ai lacrimi, chiar daca asta inseamna si 3 ore continuu, dupa care ai ochii umflati si rosii si iti pui comprese cu apa rece ca acestia sa-si revina la normal.

Capricornul: Tristetea o alungi cu ajutorul prietenilor, a distractiilor, iti gasesti imediat ceva de facut pentru a nu te lasa cuprinsa de valul de amaraciune pe care il simti ca se apropie. Nu iti place sa te controleze sentimentele ci tu pe ele.

Varsatorul: Te doare inima, spiritul, corpul, desi iti revii fata de alte persoane foarte repede atunci cand treci printr o depresie, acestea lasa rani, iar persoanele ce ti-au provocat aceasta durere cu greu le poti ierta.

Pestii: Cand depresia bate la usa ta e grav, esti tentata sa iei calmante sau somnifere pentru a adormi repede si pentru a uita la fel de repede. Lasa-ti trupul, spiritul sa planga, uneori ai nevoie de aceste descarcari pentru a elimina tot ce este rau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu