marți, 6 decembrie 2011

Horoscop: cum îi place să fie pedepsit în pat

Amatori sau nu ai practicilor sadomasochiste sau de bondaj, trebuie neapărat să fiţi amatori ai jocurilor erotice. Tocmai de aceea când nu e cuminte, trebuie să ştii cum să-l pedepseşti în pat. Alege cea mai incitantă pedeapsă, în funcţie de zodia lui!

Bărbatul Berbec

Pedeapsa sexuală care i se potriveşte bărbatului Berbec este să apari în faţa lui îmbrăcată în lenjerie intimă roşie sau neagră, cu eşarfe în mână, poate şi un bici sau un vibrator, pentru că este mare amator de senzaţii tari în pat şi nu îl deranjează deloc sa îl pedepseşti. Domină-l cu poziţia sexuală Femeia deasupra şi mângâie-i testiculele.

Bărbatul Taur

Îl pedepseşti dacă îi limitezi cea mai mare plăcere în pat: să te domine. Evident, tu îl domini acum pe el şi tot ce trebuie să faci este să îl legi la mâini şi apoi să te masturbezi în faţa lui fără ca el să poată să te atingă. Apoi, lasă-l legat şi apropie-te de el să miroasă parfumul tău fin, sărută-l pe gât şi soarbe şampania pe care ai turnat-o pe el.

Bărbatul Gemeni

Dacă nu a fost cuminte, pedepseşte-l cu un număr de striptease ca la carte, nu înainte să îl legi de mâini şi de picioare cu eşarfe. Asigură-te că legătura nu e prea strânsă, asta ca să îi oferi plăcerea să se dezlege şi să te atingă la un moment dat. În timpul dansului, foloseşte jucării sexuale, şopteşte-i la ureche replicile potrivite şi dansează în poala lui.

Bărbatul Rac

Destul de simplu cu docilul bărbat Rac: îl trânteşti pe pat, te aşezi deasupra lui şi “manevrezi” singură penisul ca să te penetrezi. O să rămână mut de uimire. După câteva minute, dacă nu cumva a ejaculat deja supraexcitat fiind, ridică-te şi stimulează-i manual penisul, dacă vrei şi oral. Apropie-ţi sânii de penisul lui şi mişcă-te sus-jos.

Bărbatul Leu

Pedeapsa e pe măsura poftei cu care face sex ori de câte ori are ocazia: trebuie să apari în faţa lui în lenjerie intimă, să îi atingi zonele erogene specific zodiei (piept, spate, şolduri) şi tocmai când crede că preludiul e gata, să îl opreşti. Stai faţă în faţă cu el, lipeşte-te cu bazinul de penisul lui şi Pedepseşte-l să te privească de la distanţă în timp ce te dezbraci şi dansezi dezbrăcată. Când e cald afară, îl poţi trimite direct pe balcon fără explicaţii dar când e frig, roagă-l să stea la colţ, pentru că nu a fost cuminte. Dezbracă-te pe muzică, foloseşte jucării în faţa lui şi la sfârşit, când e foarte excitat, inivită-l să ţi se alăture.

Bărbatul Fecioară

Nu îi place să fie dominat sexual şi asta o să faci dacă îl pedepseşti: îi arăţi cât de plăcută este dominarea în pat. Stimulează-i zonele erogene, mângâie-i pieptul, abdomenul şi coapsele, şopteşte-i replicile potrivite şi impinge-l în faţa unei oglinzi din casă. Dezbracă-l pas cu pas, obligă-l să se uite în oglindă când faci asta, dezbracă-te şi tu apoi pleacă. Gata.

Bărbatul Balanţă

Spune-i că nu are dreptul să facă nicio mişcare pentru că nu a fost cuminte, dezbracă-l şi întinde-l pe pat. Dezbracă-te şi stimulează-i câteva minute, manual, penisul. Aşează-te deasupra lui şi mişcă-te de sus în jos, în timp ce te apeşi uşor pe piept şi penis. Sărută-i lobbul urechii, apoi din ce în ce mai jos în timp ce îi imobilizezi mâinile.

Bărbatul Scorpion

Mare amator de practici sadomasochiste, pedeapsa care îi va plăcea la nebunie este să îl legi de pat, la mâini şi picioare şi să profiţi de el, la propriu. Pentru că îi plac plăcerile carnale, simte-te liberă să încerci muşcături erotice, biciuiri uşoare, dirty talk (limbaj murdar) şi stimularea testiculelor. Dacă vrei, oferă-i o partidă de sex oral.

Bărbatul Săgetător

Spune-i că a venit momentul să îţi iei revanşa şi de data asta regulile le faci tu. Dă-ţi jos hainele şi rămâi într-un set de lenjerie intimă roşu, negru sau crem(nude). Leagă-l la mâini cu o eşarfă şi, pentru că are fetişul picioarelor, mângâie-ţi picioarele de sus în jos. Dacă ai nişte dresuri pe care să le dai jos, cu atât mai bine. Apoi, leagă-l şi la ochi şi dansează-i în poală, apăsând penisul cu fesele şi coapsele tale.

Bărbatul Capricorn

Originală şi excitantă – aşa este pedeapsa sexuală potrivită bărbatului Capricorn. Îl pedepseşti cu ceva ce ăi plae, dar după regulile tale. Îl excită masajul erotic şi dansul în timpul sexului, aşa că o să le aibă pe ambele, dar, legat la mâini! Ideal ar fi să începi cu masajul, apoi să continuaţi şi de fapt, să încheiaţi cu aşa zisul dans sexual.

Bărbatul Vărsător

Pedepseşte-l să te privească de la distanţă în timp ce te dezbraci şi dansezi dezbrăcată. Când e cald afară, îl poţi trimite direct pe balcon fără explicaţii dar când e frig, roagă-l să stea la colţ, pentru că nu a fost cuminte. Dezbracă-te pe muzică, foloseşte jucării în faţa lui şi la sfârşit, când e foarte excitat, inivită-l să ţi se alăture.

Bărbatul Peşti

Nu contează cum îl pedepseşti, o să îşi primească pedeapsa mai mult decât mulţumit şi chiar nu e nevoie să îl legi. Ştie el că îl aşteaptă ceva interesant… Aşadar, începi cu dirty talk (limbaj murdar), continuă cu un număr de striptease, aşează-te deasupra lui, leagă-l la mâini şi creşte tot mai mult ritmul penetrării. Aproape de orgasm, dezleagă-l.