sâmbătă, 11 februarie 2012

Cât de răzbunător poate fi într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Pentru că nu totul e lapte şi miere într-o relaţie, trebuie să te pregăteşti cumva şi peste momentele mai puţin bune în relaţia cu iubitul.

Certurile sunt normale într-o relaţie atât timp cât nu depăşesc limita bunului simţ (sau frecvenţa). Unul dintre pericole? Să îţi dai seama pe parcurs că iubitul tău e un cu totul alt om când relaţia trece printr-un moment mai greu.

Bărbatul Berbec

Critică-l şi îţi întoarce o privire sau o replică usturătoare. Stârneşte-i gelozia şi o să te lovească cu o avalanşă de întrebări suspicioase, unele măgulitoare, altele nu şi nu te mira dacă se răzbună stârnindu-ţi şi el gelozie sau bănuieli. Devine impulsiv, chiar agresiv, când lucrurile nu sunt cum şi le doreşte. Îşi revarsă fără probleme mândria şi caracterul vijelios asupra ta dacă eşti sub aşteptările lui.

Bărbatul Taur

Este dominat de puterea fizică deci nu te mira dacă trânteşte ceva când e nervos. Taurii născuţi sub o conjuncţie astrală nefavorabilă sunt chiar predipuşi la violenţă domestică. Este impulsiv şi direct, dacă are ceva de spus, fii sigură că-ţi spune chiar dacă asta înseamnă să treacă peste limitele tale. Mai este şi încăpăţânat, energic şi gelos. Aşadar, un amestec care poate exploda chiar şi la cel mai mic impuls.

Bărbatul Gemeni

El este bărbatul neliniştit, preocupat de ceva şi, dacă îl deranjezi, o să te “răsplătească”. Se enervează repede şi face o plăcere din discuţiile în contradictoriu pe care tinde să le ducă la extrem mai ales dacă vrea să se răzbune cu ceva. Nu se sfieşte să-ţi reproşeze nemulţumirile din cuplu, uneori chiar fără tact, deşi nu crede nici el chiar tot ce spune. Oricum, replicile lui sunt ursturătoare.

Bărbatul Rac

Poţi fii convinsă că-l cunoşti şi tot nu e de ajuns ca să suporţi frecventele schimbări de comportament. Are un temperament coleric, e greu să ţii pasul cu stările lui. Se supără, este aprig la mânie, dacă îl dezamăgeşti îţi aruncă fără problemă replici grele, usturătoare, poate chiar nu vorbeşte cu tine câteva ore bune. Când vrea să se răzbune, îţi impune vreo ideea a lui fixă sau întoarce spatele.

Bărbatul Leu

Ştie cum să te întoarcă pe toate părţile până ajungi să fii de acord cu el. Este mândru şi îi place să se impună, aşa că orice încercare a ta de a-l tempera se va încheia cu tine primind nişte replici usturătoare şi pline de orgoliu masculin. Deşi nu este genul de bărbat care jigneşte, felul în care îţi poate vorbi la nervi surclasează limbajul trivial chiar fără să folosească cuvintele urâte. Este genul care tace şi face, în acest caz, zice.

Bărbatul Fecioară

Este în general un bărbat calm. Aşteaptă să-l vezi când nu-i merge ceva cum vrea sau când îndrăzneşti să faci o glumă pe seama lui: îţi aruncă o singură replică, pe ton dur şi ironic, care te lasă mască şi e de ajuns pentru el. Dacă faci ceva sub aşteptările lui fie aşteaptă să faci la fel a doua oară ca să aibă motiv de reproşuri, fie se enervează puţin şi te critic din prima, sigur fiind că are dreptate.

Bărbatul Balanţă

Este ca şi zodia, un om echilibrat. Asta până când, într-un fel sau altul, îi dărâmi ordinea de mult stabilită. O replică care nu i-a plăcut, un gest necuvenit, o schimbare despre care nu l-ai anunţat şi mai ales, un comportament nepotrivit în faţa familiei sau prietenilor lui sunt cele mai bune motive ca să-ţi facă reproşuri, mici ameninţări, ca să-ţi spună cât de jignit se simte şi cum nu mai poate accepta aşa ceva a doua oară.
Bărbatul Scorpion

Iată un bărbat pe cât de serios şi ordonat, pe atât de impulsiv, gelos şi mândru. Printre priorităţi îţi pune mereu propriile dorinţe şi, dacă nu eşti de acord cu el se răzbună cu tăcere. Doar tăcere. Dacă l-ai umilit cu ceva, nu se lasă până nu-ţi plăteşte cu aceeaşi polişă, ba chiar mai mult de atât. Atunci când îi faci reproşuri cu tonul ridicat devine agresiv şi chiar jigneşte. Fereşte-te de el când e nervos!
Bărbatul Săgetător

Da, este răzbunător, însă pe cât de sigur este el de atitudinea asta, pe atât de repede îi trece. Sau, mai bine zis, îi trece dacă şi ţie îţi trece. Dacă nu, nu are mari probleme în a sta şi câteva zile între tine şi el cu o stare de linişte totală presărată pe alocuri cu replici răutăcioase. Devine capricios, ironic şi răzbunător doar dacă îl provoci sau îl dezamăgeşti. În rest, toate bune şi frumoase.
Bărbatul Capricorn

Cu el nu ştii niciodată cum vor sta lucrurile pentru că este imprevizibil. Partea şi mai proastă este că poartă măşti pe care le schimbă frecvent şi, când ceva din ce faci sau spui este sub aşteptările lui, devine impulsiv, nu are scrupule şi este convins că trebuie să-şi facă cumva dreptate. Ambiţia şi determinarea lui de a reuşi în tot ce-şi propune poate aduce certuri în cuplu sau te poate face să te simţi vulnerabilă.
Bărbatul Vărsător

Nu îi place să fie dominat, dar vrea să-i dai destul de multă atenţie. Urăşte să-ţi dea explicaţii, dar le vrea de la tine. Orice mică ceartă îl poate aduce în pragul unei depresii sau chiar invers, în pragul unei stări de nervozitate care se lasă cu întors de spate şi ignorarea ta totală. Dacă nu îi dai libertatea atât de preţioasă, nu te mira dacă îţi face reproşuri despre tine sau despre relaţie sau şi mai mult, se răzbună plătind cu aceeaşi monedă.
Bărbatul Peşti

Aparent este un bărbat de zahăr, iar începutul relaţiei este lapte şi miere. De fapt, zahărul, laptele şi mierea pot dura mult timp, dar asta dacă nu luăm în calcul gelozia şi impulsivitatea pe care bărbatul Peşti te lasă să le descoperi la el când ţi-e lumea mai dragă. Pregăteşte-te pentru întrebări capcană şi mici verificări. Dacă îi trezeşti suspiciuni, o să te răsplătească cu aceeaşi monedă “ ca să vezi şi tu cum e”

Sursa: Cât de răzbunător poate fi într-o relaţie, în funcţie de zodia lui - Pagina 2 - Astro Fun | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/cat-de-periculos-poate-fi-in-functie-de-zodia-lui-16045/pagina/1.html#ixzz1m4ojODKx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu